06-18426266 [email protected]

Over WIN

WIN helpt organisaties, teams en medewerkers om werkgeluk te vergroten. We zien dat veel mensen nog geen werkgeluk ervaren. Dat vinden we jammer en we weten bovendien dat het beter kan. Vaak denken mensen bij werkgeluk aan hele abstracte zaken. Wij laten zien dat werk maken van werkgeluk heel praktisch en concreet is. Met kleine stappen kun je hele grote resultaten boeken. En bovendien merken we dat onze klanten het ook heel leuk vinden om met werkgeluk aan de slag te gaan. Onze werkgelukexperts staan voor je klaar om je daarbij te helpen.

Kennismaken met onze werkgelukexperts

Dit is Lieke, fervent zeiler maar ook onze drijvende kracht

Dit is  Lieke Bezemer en zij is toonaangevend werkgelukexpert.  Na een periode met minder werkgeluk gooide ze in 2011 het roer om, om zichzelf volledig op haar nieuwe passie te richten: het vergroten van het werkgeluk in Nederland. Lieke houdt van een praktische aanpak: ze wil organisaties zowel inzichten als handvatten verschaffen, zodat nieuw geformuleerde doelen ook daadwerkelijk bereikt en gehandhaafd worden. Ze doet graag onderzoek naar werkgeluk. Hiervoor heeft ze samengewerkt met Universiteit Maastricht en Fontys Hogescholen. Ze heeft diverse leergangen, programma’s en een werkgelukmeting ontwikkeld met een wetenschappelijke validatie. De effectiviteit van haar programma’s is terug te zien in de resultaten. Zo ervaren deelnemers een jaar na deelname nog altijd 30 % minder stress en 26 % meer geluk en plezier op hun werk. Lieke is er trots op dat ze tien jaar geleden als pionier op het gebied van werkgeluk startte en nu een team van werkgelukexperts om zich heen verzameld heeft. Hierdoor kan ze blijven groeien om haar missie te verwezenlijken. Daardoor ervaart ze zelf werkgeluk. Elke dag weer. Of nou ja, bijna elke dag dan, want Lieke is en blijft ook gewoon mens.

Lieke’s motto

“Je kunt niet bepalen hoe de wind waait, maar wel hoe je je zeilen stelt.”

Lieke Bezemer

Typisch Lieke

Enthousiast | Sociaal | Doortastend | Geïnteresseerd | Mensgericht | Praktisch | Energiek | Nuchter | Oplossingsgericht | Wetenschap vs. praktijk

Lieke door andermans bril

“Lieke weet als geen ander het onderwerp werkgeluk concreet en praktisch te maken. Een toonaangevende expert die wetenschap en praktijk subliem verbindt. Haar kracht zit in de mensgerichte aanpak waarmee ze het thema toepast in de specifieke situatie van de organisatie, het team en het individu. Ze is tevens een veelgevraagd spreker. Maar pas op: Als in je met haar in gesprek gaat, loop je het risico aangestoken te worden door haar tomeloze enthousiasme.”

Werkgelukexperts

WIN werkt samen met door ons geselecteerde professionals. Stuk voor stuk bevlogen mensen, experts in werkgeluk en bovenal hele leuke mensen.

Miriam Jager

Miriam Jager

Miriam is de frisse wind die met haar humor en relativeringsvermogen de luchtigheid in zaken brengt. Ze is net als Lieke gek op het thema werkgeluk en heeft vaak net een andere invalshoek waardoor ze heel complementair is. Ze heeft aan een half woord genoeg en hoort als geen ander de vraag achter de vraag. Samenwerken met Miriam is werkgeluk!
Miriam houdt zich bezig met trainingen, werkgeluktrajecten en coaching.

Marjan van der Heijden

Marjan van der Heijden

Marjan is de rots in de branding. Haar jarenlange kennis en ervaring zorgt voor een solide basis onder ieder traject. Complexe trajecten vormen voor haar een uitdaging en ze weet te allen tijde de rust te bewaren. Snel schakelen en flexibel inspelen op wat een groep nodig heeft, maken haar een ijzersterke trainer. Samenwerken met Marjan is een feestje! Marjan zet zich in voor werkgeluktrajecten, leiderschap en individuele coaching.

Nicole van Heumen

Nicole van Heumen

Nicole is de navigator die zorgt dat we op koers blijven. Zij geeft op doortastende wijze uiting aan onze koers en laat de wereld zien waar wij voor staan. Een taalkunstenaar met een neus voor relevante en actuele onderwerpen. Al jaren is zij de inspirerende en stabiele kracht in de zichtbaarheid van WIN. Nicole richt zich op onze marketing en communicatie. Samenwerken met Nicole is volle kracht vooruit!