Over WIN

Even kennis maken…

Dit is Lieke, fervent zeiler maar ook onze drijvende kracht…

Hallo, ik ben Lieke Bezemer en ik ben happyologist: psycholoog gespecialiseerd in werkgeluk. Na een carrière in de A&O- en onderwijspsychologie gooide ik in 2011 het roer om, om mezelf volledig op mijn nieuwe passie te richten: het vergroten van het werkgeluk in Nederland. Ik ben van de praktische aanpak: ik wil organisaties zowel inzichten als handvatten verschaffen, zodat nieuw geformuleerde doelen ook daadwerkelijk bereikt en gehandhaafd worden. Maar ik ben ook van de wetenschap. En het liefst werk ik op het raakvlak van beide. Ik ontwikkelde diverse leergangen en programma’s met een wetenschappelijke validatie. Zo ervaren deelnemers aan mijn Happy Working Life leergang een jaar na deelname nog altijd 30 % minder stress en 26 % meer geluk en plezier op hun werk. Ik wil hiermee laten zien dat werkgeluk absoluut niets zweverigs is. Ik ben er trots op dat ik tien jaar geleden als pionier op het gebied van werkgeluk startte en nu een team van WINnaars om me heen verzameld heb waarmee ik kan blijven groeien om mijn missie te verwezenlijken. Daar word ik nou zo gelukkig van. Elke dag weer.

Lieke’s motto

“Je kunt niet bepalen hoe de wind waait, maar wel hoe je je zeilen stelt.”

Lieke Bezemer

Typisch Lieke

Enthousiast | Sociaal | Doortastend | Geïnteresseerd | Mensgericht | Praktisch | Energiek | Nuchter | Oplossingsgericht | Wetenschap vs. praktijk

Lieke door andermans bril

“Lieke weet als geen ander het onderwerp werkgeluk concreet en praktisch te maken. Een toonaangevende expert die wetenschap en praktijk subliem verbindt. Haar kracht zit in de mensgerichte aanpak waarmee ze het thema toepast in de specifieke situatie van de organisatie, het team en het individu. Ze is tevens een veelgevraagd spreker. Maar pas op: Als in je met haar in gesprek gaat, loop je het risico aangestoken te worden door haar tomeloze enthousiasme.”

WINnaars

Rosalie Reichardt-Mulder

Rosalie Reichardt-Mulder

Rosalie is de diepzeeduiker: ze duikt graag de diepte in op zoek naar mooie dingen, ze wil zaken snappen en uitpluizen om het vervolgens in de praktijk goed toe te kunnen passen. Een scherpe luisteraar met een grote mate van fijngevoeligheid. Zij is degene die structuur aanbrengt, borgt en precies weet welke zaken nog openstaan. Samenwerken met Rosalie is inspirerend! Rosalie houdt zich bezig met onderzoek, de WIN scan, werkgeluktrajecten en coaching/training op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Miriam Jager

Miriam Jager

Miriam is de frisse wind die met haar humor en relativeringsvermogen de luchtigheid in zaken brengt. Ze is net als Lieke gek op het thema werkgeluk en heeft vaak net een andere invalshoek waardoor ze heel complementair is. Ze heeft aan een half woord genoeg en hoort als geen ander de vraag achter de vraag. Samenwerken met Miriam is werkgeluk!
Miriam houdt zich bezig met trainingen, werkgeluktrajecten en coaching.

Marjan van der Heijden

Marjan van der Heijden

Marjan is de rots in de branding. Haar jarenlange kennis en ervaring zorgt voor een solide basis onder ieder traject. Complexe trajecten vormen voor haar een uitdaging en ze weet te allen tijde de rust te bewaren. Snel schakelen en flexibel inspelen op wat een groep nodig heeft, maken haar een ijzersterke trainer. Samenwerken met Marjan is een feestje! Marjan zet zich in voor werkgeluktrajecten, leiderschap en individuele coaching.

Nicole van Heumen

Nicole van Heumen

Nicole is de navigator die zorgt dat we op koers blijven. Zij geeft op doortastende wijze uiting aan onze koers en laat de wereld zien waar wij voor staan. Een taalkunstenaar met een neus voor relevante en actuele onderwerpen. Al jaren is zij de inspirerende en stabiele kracht in de zichtbaarheid van WIN. Nicole richt zich op onze marketing en communicatie. Samenwerken met Nicole is volle kracht vooruit!