06-18426266 [email protected]

Werkgeluk voor jou persoonlijk

Hoeveel werkgeluk ervaar jij eigenlijk?

Is dit hoe jouw werk bedoeld is?

Je komt thuis na een dag hard werken en vraagt je serieus af waar je nou mee bezig bent. Rennen van het ene naar het andere overleg, brandjes blussen. Chagrijnig door de dag heen ploeteren. Stress omdat je niet toekomt aan dat wat er volgens jou echt toe doet. Je collega’s hebben het ook druk, maar lijken er niet zo’n last van te hebben als jij. Je had het je zo anders voorgesteld. Je wil iets bijdragen aan de wereld, maar zoals je werk nu is ingericht, heb je dat gevoel slechts een fractie van de tijd. Natuurlijk weet je dat het regelen en organiseren onderdeel is van je werk.

Maar het neemt de overhand en het merendeel van de tijd ben je bezig met bureaucratische rompslomp. Je hebt het gevoel dat je geen regie meer hebt op je werk. Zowel je energie als je enthousiasme doven uit. Wat je doet gaat op de automatische piloot, je drijft maar mee op de stroom, te moe om ertegenin te gaan.

werkstress, werkgeluk, persoonlijk welgeluk, coaching
werkgeluk, werkplezier, coaching

Hoe jij je wil voelen op je werk

Je voelt in jezelf het verlangen om met de goede dingen bezig te zijn, een verschil te maken in de wereld en dat is precies wat je nu ervaart op je werk. Je floreert omdat jij je talenten in kunt zetten. Bijna alles lijkt vanzelf te gaan, niet dat je er geen moeite voor hoeft te doen, maar je hebt veel energie en kunt bergen verzetten.

Je weet waar je het voor doet, jouw grotere doel is helder en dat maakt keuzes maken ook makkelijk. Je passie voor je werk is voelbaar voor anderen en daarmee weet je hen ongemerkt te motiveren voor jouw ideeën. Initiatief neem je volop, ook als dit tegen de stroom in is, want je gelooft dat zaken anders kunnen. Dat waarderen collega’s in jou en dat wakkert jouw enthousiasme alleen maar verder aan. Wat is werken toch leuk, denk je bij jezelf.

Zo ziet jouw werkgeluk er straks uit:

 • Je gaat fluitend naar je werk en ook weer fluitend naar huis
 • Je voelt je van toegevoegde waarde en hebt echt het gevoel zinvol bezig te zijn
 • Je energie stroomt en dat merken zowel je collega’s als je gezinsleden
 • Je weet wat je te doen staat, kunt goed keuzes maken en bent met de goede dingen bezig
 • Je werk geeft je energie en de zaken die je minder leuk vindt, handel je vlot af zodat je voldoende tijd hebt voor de zaken die er echt toe doen
 • Je bent maar wat blij dat je deze stap gezet hebt

Leidinggevende Hoger Onderwijs, 42 jaar

Testimonial

Als coach heeft Lieke mij geholpen om antwoorden te vinden in mijn zoektocht naar de volgende stap in mijn carrière. Haar kracht als coach is in mijn ogen haar vermogen om te luisteren, en zowel inlevend als met humor op het juiste moment de juiste scherpe vragen te stellen. Ze sluit op een natuurlijke wijze aan bij het tempo van het proces van mij als coachee. Daarnaast vond ik het fijn dat ze durft te werken met verschillende coachvormen. Hierdoor sloot het traject goed aan op de vragen die ik had, is geen coachsessie hetzelfde geweest en leverde ieder gesprek nieuwe inzichten op. Dankzij de coaching van Lieke is mijn volgende stap een hele mooie geworden waar ik met veel energie en plezier in werk.

Wat kun je verwachten in een coachingstraject bij mij

Wat je kunt verwachten zijn oprechte en kritische vragen in de gesprekken die we hebben, ondersteunende (huiswerk) oefeningen om bijvoorbeeld inzicht te krijgen in jouw persoonlijke waarden. Soms zet ik een test in om informatie te verzamelen. Samen stippelen we een pad uit en ik begeleid je terwijl je over dat pad loopt. Dat doe ik door liefdevolle confrontatie en een stimulerende stok achter de deur te zijn.

Je hebt de keuze uit twee trajecten.

Het eerste traject, is het ‘Ik ben er bijna’ traject voor als je net dat extra zetje nog even nodig hebt en het gevoel hebt aan een paar gesprekken genoeg te hebben om zelf weer verder te kunnen. In drie maanden, drie korte gesprekken en drie hulpmiddelen om in te zetten zodat jij weer snel verder kunt.

Het tweede traject is het ‘Ik ga er vol voor’ traject. Je bent al een tijdje aan het aanmodderen, de weg kwijt en je wil nu echt goed onderzoeken wat een passende volgende stap is. Geen half werk, maar gedegen aan de slag met behulp van een ervaren coach die van wanten weet. In een half jaar krijg je zes intensieve gesprekken, heb je de werkgelukwinkel tot je beschikking en kun je onbeperkt vragen stellen.

Waarom je de stap naar coaching nog niet hebt gezet

Je dacht het zal vanzelf wel weer beter worden op het werk. Het is een fase en iedereen heeft het wel eens druk. Bovendien, werk kan niet altijd leuk zijn toch. En trouwens je bent slim genoeg om zelf te bedenken dat het anders moet. En als het straks wat rustiger is, dan komt het wel. Je hebt je voorgenomen om er dan echt werk van te maken.
Maar rustiger wordt het niet, merk je nu. En ja je weet wel dat het anders moet, maar hoe, als je eerlijk bent, kun je daar wel hulp bij gebruiken. Zelf zie je het namelijk allemaal niet meer zo helder. Wat je wel helder voor ogen hebt, is dat je het tij snel moet zien te keren, want je energie raakt op en je klaar met het ploeteren. Want dat is hoe het nu voor je voelt.

Wat je nodig hebt om werkgeluk te ervaren, is:

 • Iemand te hebben die de chaos in jouw hoofd helpt te structureren zodat je helder krijg met welke doelen je nu als eerste aan de slag gaat.
 • Zicht te hebben op wat je energie geeft en waar deze weglekt zodat je daar structureel verandering in aan kunt brengen met een paar kleine aanpassingen.
 • Het gevoel hebben de touwtjes weer in handen te hebben, zodat je lekker kunt werken.
 • Zien waar jouw invloed zit en wat je eenvoudig anders kunt doen zodat je werkgeluk gegarandeerd toeneemt.
 • Te onderzoeken hoe je jouw ideeën en dromen stap voor stap kan realiseren in je werk.
 • Met een glimlach aan het werk te zijn en met energie naar huis te gaan.

Daar kan ik je bij helpen.

Ik begeleid gedreven hoogopgeleide professionals in het terugvinden van hun werkplezier. Ieder coachingstraject is anders, want het is altijd maatwerk.

Aan de hand van gesprekken, ebooks en oefeningen begeleid ik je om stappen te zetten die bij jou passen.

Huisarts, 56 jaar

Testimonial

Het coaching traject bij Lieke heeft me veel inzicht gebracht over mijn spagaat tussen twee banen. Met haar Klaver 4-model liet ze me nadenken over ambities, talenten, drijfveren en mijn werkcontext. En hielp ze me om de keuzes te maken die ook echt van mij zijn!
Lieke geeft op een heldere en frisse manier feedback en houd je een eerlijke spiegel voor. Haar enthousiasme en eigen werkplezier werken aanstekelijk!
Na iedere sessie (met heerlijke koffie!) liep ik steeds weer “opgefrist” naar buiten! Bedankt, ik heb er veel aan gehad en kan weer verder…

Ga jij de volgende stap zetten in jouw werkgeluk?

De eerste stap die jij nu concreet kunt zetten, is het plannen van en next step gesprek. Gewoon vrijblijvend verkennen wat jij nodig hebt. Dat doen we in een telefonisch gesprek van ongeveer 30 minuten. Het verplicht je tot niks, en ik raad je altijd aan om het gesprek even te laten bezinken. Na een of twee dagen hebben we weer contact en dan weet je het vanzelf is mijn ervaring, of het iets voor je is wat het beste bij je past. Wil je graag een next step gesprek aanvragen, klik dan op deze knop.

Wie ben ik?

Ik ben Lieke Bezemer en ik werk al bijna 20 jaar als coach. De afgelopen tien jaar heb ik veel professionals begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling. Voor een zorgverzekering ben ik jarenlang het vertrouwde gezicht geweest voor zelfstandig ondernemers die behoefte hadden aan een goede coach. Ik heb mensen begeleid bij loopbaanvragen, ondernemersvraagstukken, persoonlijke ontwikkeling en zingevings- en werkgelukvraagstukken. Nadat ik een huisarts in een paar gesprekken weer op weg had geholpen om ontspannen en met plezier aan het werk te zijn, kreeg ik via haar zelfs drie nieuwe mensen die ook worstelden met hun rol als huisarts of praktijkhouder.

Voor onderwijsadviesbureau Zien in de klas heb ik meerdere managers mogen coachen op hun leidinggevende vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Het resultaat is dat ze nu met vertrouwen de gesprekken met hun medewerkers voeren, gegroeid zijn in hun rol als manager en persoonlijke thema’s zoals perfectionisme goed het hoofd kunnen bieden.

Dat werkgeluk zo belangrijk is, heb ik zelf aan den lijve ondervonden, toen ik een periode geen werkgeluk ervaarde. Een van de belangrijkste inzichten die ik toen heb gekregen, is dat je eigen invloed op je werkgeluk veel groter is dan je vaak denkt. Je hebt altijd een keuze en met kleine aanpassingen ervaar je al een groot verschil.

“Je kunt niet bepalen hoe de wind waait, maar wel hoe je je zeilen stelt.”

Desiree van de Wiel, adviseur voor gemeenten

Testimonial
Lieke stelt vragen die je tot denken aanzetten en prikkelt om op een andere manier naar zaken te kijken. Wat voor mij goed werkte was dat ze mij aanraadde om niet te ver vooruit te kijken maar korte termijndoelen te stellen en op die manier rust en ruimte voor me zelf te creëren.

We hebben gekeken naar oplossingen hiervoor. Een ervan is dat ik minder uren op een dag ben gaan werken zodat ik buiten de files om kan werken. Bovendien is mijn takenpakket veranderd waardoor ik nieuwe taken doe waar ik energie van krijg. Ik werk weer met plezier in mijn huidige baan.

Wat is het jouw waard om weer met plezier en energie aan het werk te zijn?

De investering hangt af van het traject dat je kiest.

Zo is de investering voor het 3 maanden ‘Ik ben er bijna’ traject, is €1000,- excl btw. Hiervoor krijg je drie online gesprekken van 1 uur, en ook nog eens drie werkboeken/ebooks waar je zelf mee aan de slag kunt. De onderwerpen sluiten aan bij wat jij nodig hebt.

Voor het half jaar ‘Ik ga er vol voor traject’, is de investering €4000,- excl btw. Gedurende een half jaar plannen we zes gesprekken in van 1,5 uur. Deze gesprekken vinden meestal live plaats of bijvoorbeeld op een locatie passend bij het thema van die keer. Tijdens het traject mag je gebruik maken van producten uit de werkgelukwinkel, zoals de werkgelukvragenlijst of bijvoorbeeld een e-book. Gedurende het traject mag je onbeperkt vragen stellen aan mij, zodat je heerlijk snel vooruit kunt.

Omdat je kiest voor een exclusief traject, geef ik je veel aandacht, tijd en energie. Daarom is het aantal mensen dat ik begeleid beperkt. Bij een aanvraag voor een gesprek krijg je direct te horen of er beschikbaarheid is. Wil je graag een vrijblijvend next step gesprek aanvragen, klik dan op deze knop.

Toch niet blij met mij?

Als je na onze eerste sessie merkt dat mijn aanpak totaal niet voor je werkt, dan kunnen we beter meteen stoppen, even goede vrienden. Daar ben ik heel makkelijk in, want werkgeluk staat natuurlijk voorop. Je stuurt me in dat geval een mail, of je belt me en dan annuleren we het traject en ontvang jij je volledige investering terug. Zonder addertjes onder het gras of ingewikkelde verrekeningen, want ik hou het graag duidelijk en eenvoudig.

Notaris, 47 jaar

Testimonial

Sinds een jaar is Lieke Bezemer “mijn” coach. Als éénpitter kan het ondernemen soms – ondanks een team van fijne medewerkers- eenzaam zijn.
Bovendien heb ik de neiging om telkens maar weer mijn grens te verleggen.
Bij Lieke kwam ik erachter dat het belangrijk is om juist goed voor jezelf te zorgen. Want -zegt Lieke- jij bent de basis van je bedrijf.
Ik heb veel aan de begeleiding van Lieke, ik heb zelfs weer het werkgeluk gevonden.

Ben je er klaar voor?

De keuze is nu aan jou: Ben je er klaar voor? Klik dan hier om vandaag nog je eerste stap te zetten naar meer werkgeluk. We starten met een vrijblijvend next step gesprek om jouw vraag samen te bespreken.

Lieke Bezemer

PS: stel je voor dat je over een jaar nog steeds aan het ploeteren bent, hoe zou dat voor je zijn? Liever al snel resultaat, plan dan een gesprek in.